Publikačný výstup

Hygiena a technológia mlieka a mliečnych výrobkov : 2. čast: Praktické cvičenia.

Informácie o publikácii

Zápis:
DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Hygiena a technológia mlieka a mliečnych výrobkov : 2. čast: Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Eva Beličková. 1. vyd. Košice : UVL 2009. ISBN 978-80-8077-134-8, 114 s.
Rok vydania:
2009
Kategória:
BCI - Skriptá a učebné texty
Recenzenti:
Pavel Maľa, Eva Beličková
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-134-8
Rozsah:
114 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2015-2015: [4] SEMJON, Boris - ČURLEJ, Jozef - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Zmeny texturálnych parametrov nízkodohrievaných syrov s rozdielnym obsahom tuku v sušine počas skladovania. In Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazc. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. - Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 219-222.
2015-2015: [4] SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Senzorické hodnotenie syrov eidam počas skladovania. In Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. XVII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. - Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, cD-ROM, S. 102-116.
2013-2013: [4] DIČÁKOVÁ, Zuzana. Potravinárska chémia. Rec. Judit Süli, Pavel Bystrický. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 216 s. ISBN 978-80-8077-384-7.