Porovnanie chemického zloženia rôznych druhov zveriny.
Informácie o publikácii
Zápis:
KORIMOVÁ, Ľudmila - NAGY, Jozef - KORIM, Peter. Porovnanie chemického zloženia rôznych druhov zveriny. In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. s. 175-176.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel, NAGY Jozef, MÁTÉ Dionýz
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín
Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry
S. 175-176
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2011-2011: [4] DIČÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv chemického zloženia na rozdiely v senzorických vlastnostiach mäsa niektorých hospodárskych a divožijúcich zvierat. In XIII. manžment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Vysoká Tatry, 24. - 26. október 2011 [elektronický zdroj]. - Košice : ELSEWA, s.r.o., 2011. ISBN 978-80-89385-16-4, s. 59-64.
2009-2009: [4] DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Mäso diviny z pohľadu výživy. In 4. Európsky seminár. 24. - 26. marec 2009, Vysoké Tatry. - Košice : ELSEWA, s.r.o., 2009, s. [4].