Publikačný výstup

Změny vlastností sýru eidam po ozáření.

Informácie o publikácii

Zápis:
DVOŘÁK, Petr - PAŽÁKOVÁ, Janka - BEŇOVÁ, Katarína - BURDOVÁ, Oľga. Změny vlastností sýru eidam po ozáření. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 285-289.
Rok vydania:
2010
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
DVOŘÁK Petr
0 %
BURDOVÁ Oľga
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BARANOVÁ Mária, BURDOVÁ Oľga, MAĽA Pavel, BARANOVÁ Mária, BURDOVÁ Oľga, PLIEŠOVSKÝ Ján, VORLOVÁ Lenka
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
Safety and Quality of Milk - Actual Problems
S. 285-289
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-186-7
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
český