Geografické podmienky pri výrobe ovčieho hrudkového syra salašníckeho ako zaručnej tradičnej špeciality.
Informácie o publikácii
Zápis:
DUDRIKOVÁ, Eva - MICHAELI, Eva. Geografické podmienky pri výrobe ovčieho hrudkového syra salašníckeho ako zaručnej tradičnej špeciality. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 351-353.
Rok vydania:
2010
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
MICHAELI Eva
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BARANOVÁ Mária, BURDOVÁ Oľga, MAĽA Pavel, BARANOVÁ Mária, BURDOVÁ Oľga, PLIEŠOVSKÝ Ján, VORLOVÁ Lenka
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
Safety and Quality of Milk - Actual Problems
S. 351-353
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-186-7
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský