Publikačný výstup

Zrejúci syr ako aplikačná forma pre probiotické a iné prospešné mikroorganizmy - patent [Maturing cheese as an application form form for probiotic and other beneficial bacteria].

Informácie o publikácii

Zápis:
NEMCOVÁ, Radomíra - GUBA, Peter. Zrejúci syr ako aplikačná forma pre probiotické a iné prospešné mikroorganizmy - patent [Maturing cheese as an application form form for probiotic and other beneficial bacteria]. : , 0000.
Rok vydania:
2010
Kategória:
AGJ - Patentové prihlášky, prihlášky úžitkových vzorov, prihlášky dizajnov, prihlášky ochranných známok, žiadosti o udelenie dodatkových ochranných osvedčení, prihlášky topografií polovodičových výrobkov, prihlášky označení pôvodu výrobkov, prihlášky zemepisných označení výrobkov, prihlášky na udelenie šľachtiteľských osvedčení
Autori:
GUBA Peter
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
41-2010/30.4.2010, MPT:A23C 19/00
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický