Publikačný výstup

Kvalita bryndze z pohľadu zdravotnej bezpečnosti.

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - POĽÁKOVÁ, Lucia - LOVAYOVÁ, Viera - DUDRIKOVÁ, Eva. Kvalita bryndze z pohľadu zdravotnej bezpečnosti. In: . Mléko & Sýry. Praha, 21. ledna 2010 : Konference: Souhrny přednášek a plakátových sdělení. 1. vyd. Praha : VŠCHT, 2010. 2010. ISBN 978-80-7080-760-6, s. 28.
Rok vydania:
2010
Kategória:
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:
POĽÁKOVÁ Lucia
0 %
LOVAYOVÁ Viera
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Mléko & Sýry. Praha, 21. ledna 2010
Konference: Souhrny přednášek a plakátových sdělení
S. 28
Vydavateľ:
VŠCHT
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Praha
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7080-760-6
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský