Publikačný výstup

Zmeny v obsahu kapsantínu v črevnej sušenej mletej paprike v priebehu skladovania.

Informácie o publikácii

Zápis:
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - BURDOVÁ, Oľga. Zmeny v obsahu kapsantínu v črevnej sušenej mletej paprike v priebehu skladovania. In: XL. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin Brno, 14. - 15. října 2010. Brno : VFU, 2010. 2010. ISBN 978-80-7305-121-1, s. 63-66.
Rok vydania:
2010
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
BURDOVÁ Oľga
0 %
BURDOVÁ Oľga
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
XL. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin Brno, 14. - 15. října 2010
40th Lenfeld´s and Hökl´s Days - Food Hygiene and Technology
S. 63-66
Vydavateľ:
VFU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7305-121-1
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský