Publikačný výstup

Vplyv probiotických aditív na fermentáciu a nutričné charakteristiky lucernovej a ovseno-hrachovej (peluškovej) siláže.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCIN, Andrej - ŠOLTYSOVÁ, Božena. Vplyv probiotických aditív na fermentáciu a nutričné charakteristiky lucernovej a ovseno-hrachovej (peluškovej) siláže. In: Naše pole. 2010. ISSN 1336-2666, Roč. 14, č. 9 (2010), s. 48-49.
Rok vydania:
2010
Kategória:
BDF - Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
ŠOLTYSOVÁ Božena
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Naše pole
Roč. 14, č. 9 (2010), s. 48-49
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1336-2666
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský