HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. [Meat and Meat Products - Production, Safety and Quality].
Informácie o publikácii
Zápis:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. [Meat and Meat Products - Production, Safety and Quality]. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, 249 s.
Rok vydania:
2011
Kategória:
FAI - Zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky, atlasy...)
Autori:
0 %
0 %
Recenzenti:
Peter Turek, Peter Popelka
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-231-4
Rozsah:
249 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský