NaCl v mäsových výrobkoch určených pre deti.
Informácie o publikácii
Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana. NaCl v mäsových výrobkoch určených pre deti. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 97-100.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter, TUREK Peter, POPELKA Peter
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR
Meat and Meat Products - Production, Safety and Quality
S. 97-100
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-231-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2014-2014: [4] BRENESSELOVÁ, M. - KORÉNEKOVÁ, B. Sledovanie hladiny fosfátov a mliečnanov vo vybraných mäsových výrobkoch z obchodnej siete. In HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. - Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 171 -174