Publikačný výstup

Mäso a mäsové výrobky v jedálničku vysokoškolských študentov.

Informácie o publikácii

Zápis:
DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - POĽÁKOVÁ, Lucia. Mäso a mäsové výrobky v jedálničku vysokoškolských študentov. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 105-108.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
LOVAYOVÁ Viera
0 %
POĽÁKOVÁ Lucia
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter, TUREK Peter, POPELKA Peter
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR
Meat and Meat Products - Production, Safety and Quality
S. 105-108
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-231-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský