Publikačný výstup

Zmeny v obsahu kapsantínu v črevnej sušenej mletej paprike v priebehu skladovania.

Informácie o publikácii

Zápis:
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Zmeny v obsahu kapsantínu v črevnej sušenej mletej paprike v priebehu skladovania. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 63-66.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
BURDOVÁ Oľga
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
TREMLOVÁ Bohuslava, POKORNÁ Jana
Vydanie:
Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011
Food Hygiene and Technology - 41st Lenfeld´s and Hökl´s Days
S. 63-66
Vydavateľ:
VFU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7305-594-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský