Publikačný výstup

Vplyv chemického zloženia na rozdiely v senzorických vlastnostiach mäsa niektorých hospodárskych a divožijúcich zvierat.

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv chemického zloženia na rozdiely v senzorických vlastnostiach mäsa niektorých hospodárskych a divožijúcich zvierat. In: XIII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Štrbské Pleso, 24. - 26. október 2011 : Zborník príspevkov z odbornej akcie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2011. 2011. ISBN 978-80-89385-16-4, CD-ROM, s. 8-11.
Rok vydania:
2011
Kategória:
BED - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
HOMZOVÁ Eva, BÍREŠ Jozef, TUREK Peter
Vydanie:
XIII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Štrbské Pleso, 24. - 26. október 2011
XIII. Food products safety and quality management (agriculture-commerce-services)
Zborník príspevkov z odbornej akcie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 8-11
Vydavateľ:
ELSEWA
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89385-16-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský