HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie [Safety and Quality of Poultry, Fish and Game Products].
Informácie o publikácii
Zápis:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie [Safety and Quality of Poultry, Fish and Game Products]. 1. vyd. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, 379 s.
Rok vydania:
2012
Kategória:
FAI - Zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky, atlasy...)
Autori:
50 %
50 %
Recenzenti:
Peter Turek, Peter Popelka
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
ISBN:
978-80-7148-063-1
Rozsah:
379 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský