Proces akreditácie spôsobilosti uskutočňovať habilitačné konania a konania na vymenúvanie profesorov v ŠO 6.3.2 Hygiena potravín.
Informácie o publikácii
Zápis:
KORIM, Peter - PILIPČINEC, Emil - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - MAĽA, Pavel. Proces akreditácie spôsobilosti uskutočňovať habilitačné konania a konania na vymenúvanie profesorov v ŠO 6.3.2 Hygiena potravín. Rec. Igor Valocký, Peter Lazár. 1. vyd. Košice : UVLF 2012. ISBN 978-80-8077-306-9, 135 s.
Rok vydania:
2012
Kategória:
BAB - Odborné knižné publikácie vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:
Recenzenti:
Igor Valocký, Peter Lazár
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-306-9
Rozsah:
135 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský