Publikačný výstup

Riziko prítomnosti rezíduí antibiotík v potravinách živočíšneho pôvodu.

Informácie o publikácii

Zápis:
POLÁKOVÁ, Zuzana - KOŽÁROVÁ, Ivona - GONDOVÁ, Zuzana. Riziko prítomnosti rezíduí antibiotík v potravinách živočíšneho pôvodu. In: Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013. 1. vyd. Brno : VFU, 2013. ISBN 978-80-7305-664-3, [CD-ROM], s. 231-234.
Rok vydania:
2013
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
POLÁKOVÁ Zuzana
60 %
GONDOVÁ Zuzana
10 %
Podiel UVLF:
30 %
Autori vydania:
TREMLOVÁ Bohuslava, POKORNÁ Jana, OŠŤÁDALOVÁ Martina, ČÁSLAVSKÝ Josef, ŠEVČÍK Jiŕí G. K.
Vydanie:
Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013
[CD-ROM], S. 231-234
Vydavateľ:
VFU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7305-664-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský