Publikačný výstup

Hodnotenie vybraných kritérií kvality jogurtu vyrobeného s prídavkom rôznych antibiotík.

Informácie o publikácii

Zápis:
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Hodnotenie vybraných kritérií kvality jogurtu vyrobeného s prídavkom rôznych antibiotík. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 222-226.
Rok vydania:
2013
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, NAGY Jozef, MAĽA Pavel
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 222-226
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-334-2
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský