Publikačný výstup

Dietetics evaluation of fermenation process in ensilaged feedstuffs.

Informácie o publikácii

Zápis:
BUJŇÁK, Lukáš - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Dietetics evaluation of fermenation process in ensilaged feedstuffs. In: NutriNET 2013. 1. vyd. Nitra : Slovak Agricultural University, 2013. ISBN 978-80-552-1065-0, s. 11-14.
Rok vydania:
2013
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
BÍRO Daniel, ŠIMKO Milan, ZELINKOVÁ Gabriela, CAPCAROVÁ Marcela, GÁLIK Branislav, HORNIAKOVÁ Erika
Vydanie:
NutriNET 2013
S. 11-14
Vydavateľ:
Slovak Agricultural University
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-1065-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2018-2018: [4] Juráček M. - Bíro D. - Šimko M., Gálik B., - Rolinec M. - Hanušovký O. - Kanka T. - Vašeková, P. - Andruška N. : ANALÝZA KVALITY KUKURIČNÝCH A LUCERNOVÝCH SILÁŽÍ - ANALYSIS OF THE QUALITY OF MAIZE AND ALFALFA SILAGES. In Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky 13., 6.-7. september 2018, Košice : Zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. - Košice : UVLF, 2018. - ISBN 978-80-8077-581-0. - S. 157-160.