Mikrobiálna kontaminácia prostredia počas spracovania hydinového mäsa [Microbial contamination of the environment during processing of poultry meat].
Informácie o publikácii
Zápis:
GREGOVÁ, Gabriela - VENGLOVSKÝ, Ján - SASÁKOVÁ, Naďa - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - ČORNEJOVÁ, Tatiana. Mikrobiálna kontaminácia prostredia počas spracovania hydinového mäsa [Microbial contamination of the environment during processing of poultry meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 187-190.
Rok vydania:
2013
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
30 %
30 %
20 %
10 %
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, NAGY Jozef, MAĽA Pavel
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 187-190
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-334-2
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský