Publikačný výstup

The generation and content of biogenic amines in chinese traditional food [Tvorba a obsah biogénnych amínov v tradičných čínskych potravinách].

Informácie o publikácii

Zápis:
WU, Jihong - DIČÁKOVÁ, Zuzana - XIAOSONG, Hu - YONGSONG, Cao - XINGFENG, Guo - ZHIJUN, Li. The generation and content of biogenic amines in chinese traditional food [Tvorba a obsah biogénnych amínov v tradičných čínskych potravinách]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 257-258.
Rok vydania:
2014
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
WU Jihong
1 %
XIAOSONG Hu
1 %
YONGSONG Cao
1 %
XINGFENG Guo
1 %
ZHIJUN Li
1 %
Podiel UVLF:
95 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 257-258
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-401-1
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický