Publikačný výstup

Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek : Praktické cvičenia.

Informácie o publikácii

Zápis:
BARANOVÁ, Mária. Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek : Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Katarína Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF 2014. ISBN 978-80-8077-410-3, 116 s.
Rok vydania:
2014
Kategória:
BCI - Skriptá a učebné texty
Autori:
Recenzenti:
Pavel Maľa, Katarína Dudriková
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-410-3
Rozsah:
116 s.
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský