Publikačný výstup

Význam sanitácie v mäso-spracujúcom podniku : [Impact of sanitation in meat processing facilities]

Informácie o publikácii

Zápis:
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - SASÁKOVÁ, Naďa - GREGOVÁ, Gabriela - ONDRAŠOVIČ, Miloslav - HROMADA, Rudolf. Význam sanitácie v mäso-spracujúcom podniku : [Impact of sanitation in meat processing facilities] In: Maso. 2014. ISSN 1210-4086, Roč. 25, č. 4(2014), s. 48-51.
Rok vydania:
2014
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Maso
Roč. 25, č. 4(2014), s. 48-51
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1210-4086
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský