Publikačný výstup

Mäsové výrobky v návrhu transformovanej legislatívy SR [Meat products in the proposal of transformed slovak legislation].

Informácie o publikácii

Zápis:
TUREK, Peter. Mäsové výrobky v návrhu transformovanej legislatívy SR [Meat products in the proposal of transformed slovak legislation]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 26. - 27. marec 2015. 1. vyd. Nitra : SPU, 2015. 2015. ISBN 978-80-552-1314-9, s. 144-146.
Rok vydania:
2015
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 26. - 27. marec 2015
S. 144-146
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-1314-9
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský