Publikačný výstup

Kvalita mrazeného mäsa.

Informácie o publikácii

Zápis:
SOPKOVÁ, Drahomíra - CABADAJ, Rudolf - VÁRADY, Jozef. Kvalita mrazeného mäsa. In: Hygiena Alimentorum XXIII: Meat and meat products - safety, quality and legislation. Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002 : Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002. 1. vyd. Košice : UVL, 2002. ISBN 80-7148-049-5, s. 76-78.
Rok vydania:
2002
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
CABADAJ Rudolf
0 %
VÁRADY Jozef
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel, NAGY Jozef, MÁTÉ Dionýz
Vydanie:
Hygiena Alimentorum XXIII: Meat and meat products - safety, quality and legislation. Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002
Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002
S. 76-78
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-049-5
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský