The influence of lactobacilli culture and natural additives on biochemical and haematological parameters of BALB/c mice [Vplyv laktobacilovej kultúry a prírodných aditív na biochemické a hematologické parametre u myší líne BALB/c].
Informácie o publikácii
Zápis:
POPPER, Miroslav - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - SCIRANKOVÁ, Ľuboslava - NEMCOVÁ, Radomíra - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - SLÍŽOVÁ, Magdaléna - HÁDRYOVÁ, Jana - MAĎAR, Marián. The influence of lactobacilli culture and natural additives on biochemical and haematological parameters of BALB/c mice [Vplyv laktobacilovej kultúry a prírodných aditív na biochemické a hematologické parametre u myší líne BALB/c]. In: Physiology and Biochemistry in Animal Nutrition. Physiology and biochemistry in animal nutrition, 23-24 September 2015, Łowicz-Nieborów, Poland : XII Conference of young researchers. 1. vyd. Warszawa : POLSKA AKADEMIA NAUK, 2015. 2015. ISBN 978-83-933604-6-8, s. 29.
Rok vydania:
2015
Kategória:
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:
POPPER Miroslav
15 %
15 %
10 %
10 %
10 %
10 %
SLÍŽOVÁ Magdaléna
10 %
HÁDRYOVÁ Jana
10 %
10 %
Podiel UVLF:
65 %
Vydanie:
Physiology and biochemistry in animal nutrition, 23-24 September 2015, Łowicz-Nieborów, Poland
XII Conference of young researchers
S. 29
Vydavateľ:
POLSKA AKADEMIA NAUK
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Warszawa
Krajina vydania:
Poľsko
ISBN:
978-83-933604-6-8
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický