Môže byť kvalita králičieho mäsa ovplyvnená diétou s fytoaditívami? [Can be feed supplementation by phyto-additives influenced the quality of rabbit meat?].
Informácie o publikácii
Zápis:
POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - LAUKOVÁ, Andrea - CHRASTINOVÁ, Ľubica - SZABÓOVÁ, Renáta - STROMPFOVÁ, Viola. Môže byť kvalita králičieho mäsa ovplyvnená diétou s fytoaditívami? [Can be feed supplementation by phyto-additives influenced the quality of rabbit meat?]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 156-158.
Rok vydania:
2015
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
POGÁNY SIMONOVÁ Monika
30 %
LAUKOVÁ Andrea
20 %
CHRASTINOVÁ Ľubica
20 %
20 %
STROMPFOVÁ Viola
10 %
Podiel UVLF:
20 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, TUREK Peter
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 156-158
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-458-5
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický