Publikačný výstup

Polyamíny v potravinách : [Polyamines in food]

Informácie o publikácii

Zápis:
ANDERKOVÁ, Bernadeta. Polyamíny v potravinách : [Polyamines in food] In: ŠVOČ : Konferencia. Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 6. apríl 2016, Košice : Zborník abstraktov 59. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-483-7, s. 28.
Rok vydania:
2016
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
ANDERKOVÁ Bernadeta
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
PROKEŠ Marián, GOLDOVÁ Mária, KOČIŠOVÁ Alica
Vydanie:
Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 6. apríl 2016, Košice
59th Student Scientific Conference
Zborník abstraktov 59. ročníka
S. 28
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-483-7
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský