Analysis of the nutritional effect on the quantity and composition of cow milk [Analýza nutričného vplyvu na množstvo a zloženie mlieka u dojníc].
Informácie o publikácii
Zápis:
LACKOVÁ, Petra - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Analysis of the nutritional effect on the quantity and composition of cow milk [Analýza nutričného vplyvu na množstvo a zloženie mlieka u dojníc]. In: NutriNet 2016 : Proceedings of reviewed scientific papers, February 11-12, 2016, Czech University of Live Sciences Prague. 1. vyd. Praha : Česká zemědělská univerzita, 2016. 2016. ISBN 978-80-213-2638-5, s. 63-73.
Rok vydania:
2016
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
MUDŘÍK Zdenek, KODEŠ Alois
Vydanie:
NutriNet 2016
Proceedings of reviewed scientific papers, February 11-12, 2016, Czech University of Live Sciences Prague
S. 63-73
Vydavateľ:
Česká zemědělská univerzita
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Praha
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-213-2638-5
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický