Vplyv probiotík pri výrobe ekologickej potraviny z prasiat [Influence of probiotics for production of ecological food from pigs].
Informácie o publikácii
Zápis:
HÚSKA, Miroslav - DUDRIKOVÁ, Eva - KYZEKOVÁ, Petronela - HATALOVÁ, Elena. Vplyv probiotík pri výrobe ekologickej potraviny z prasiat [Influence of probiotics for production of ecological food from pigs]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy, Hrádok, 20. - 21. október 2016 : XXV. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou: Zborník. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2016. 2016. ISBN 978-80-89883-00-4, s. 55-57.
Rok vydania:
2016
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
90 %
Autori vydania:
HREDZÁK Slavomír, LEŠNÍK František
Vydanie:
Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy, Hrádok, 20. - 21. október 2016
Situation in ecologically loaded regions of Slovakia and central Europe: The XXV scientific symposium with international participation
XXV. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou: Zborník
S. 55-57
Vydavateľ:
Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89883-00-4
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský