Publikačný výstup

HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality].

Informácie o publikácii

Zápis:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality]. 1. vyd. Košice : UVLF 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, 286 s.
Rok vydania:
2017
Kategória:
FAI - Zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky, atlasy...)
Recenzenti:
Jaroslav Legáth, Pavel Naď
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-534-6
Rozsah:
DVD, 286 s.
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský