Monitoring výskytu mikroorganizmov v spracovateľských prevádzkach mäsa [Monitoring of microorganisms in meat processing operation].
Informácie o publikácii
Zápis:
POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - KORYTÁR, Ľuboš - MIŇO, Igor - ŠVAJLENKA, Jozef - POŠIVÁK, Ján - KLEIN, Róbert - POŠIVÁKOVÁ, Serena. Monitoring výskytu mikroorganizmov v spracovateľských prevádzkach mäsa [Monitoring of microorganisms in meat processing operation]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 210-212.
Rok vydania:
2017
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
31 %
8 %
8 %
8 %
8 %
ŠVAJLENKA Jozef
8 %
8 %
5 %
POŠIVÁKOVÁ Serena
8 %
Podiel UVLF:
84 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
DVD, S. 210-212
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-534-6
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
100 - Environmentalistika a ekológia
100 - Environmentalistika a ekológia
Jazyk:
slovenský