Survival of Lactobacillus bulgaricus and Bifidobacterium animalis in yoghurts made from commercial starter cultures during refrigerated storage : [Prežívanie Lactobacillus bulgaricus a Bifidobacterium animalis v jogurtoch vyrobených komerčnými štartovacími kultúrami počas skladovania]
Informácie o publikácii
Zápis:
DUDRIKOVÁ, Eva - NAGYOVÁ, Mária - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Survival of Lactobacillus bulgaricus and Bifidobacterium animalis in yoghurts made from commercial starter cultures during refrigerated storage : [Prežívanie Lactobacillus bulgaricus a Bifidobacterium animalis v jogurtoch vyrobených komerčnými štartovacími kultúrami počas skladovania] In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Vol. 11, č. 1 (2017), s. 597-601.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
Rok vydania:
2017
Kategória:
ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Autori:
Podiel UVLF:
60 %
Vydanie:
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences
Vol. 11, č. 1 (2017), s. 597-601
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1338-0230
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Scientometria:
10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2020-2020: [1] KADEKOVA, Zdenka - KOSICIAROVÁ, Ingrida - VAVRECKA, Vladimir - DZUPINA, Milan. The impact of packaging on consumer behavior in the private label market The case of Slovak consumers under 25 years of age. In Innovative Marketing. ISSN 18142427, 2020-08-07, 16, 3, pp. 62-73. [Scopus]