Publikačný výstup

Survival of Lactobacillus bulgaricus and Bifidobacterium animalis in yoghurts made from commercial starter cultures during refrigerated storage [Prežívanie Lactobacillus bulgaricus a Bifidobacterium animalis v jogurtoch vyrobených komerčnými štartovacími kultúrami počas skladovania].

Informácie o publikácii

Zápis:
DUDRIKOVÁ, Eva - NAGYOVÁ, Mária - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Survival of Lactobacillus bulgaricus and Bifidobacterium animalis in yoghurts made from commercial starter cultures during refrigerated storage [Prežívanie Lactobacillus bulgaricus a Bifidobacterium animalis v jogurtoch vyrobených komerčnými štartovacími kultúrami počas skladovania]. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Vol. 11, č. 1 (2017), s. 597-601.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
Rok vydania:
2017
Kategória:
ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Autori:
NAGYOVÁ Mária
40 %
Podiel UVLF:
60 %
Vydanie:
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences
Vol. 11, č. 1 (2017), s. 597-601
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1338-0230
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Scientometria:
10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2020-2020: [1] KADEKOVA, Zdenka - KOSICIAROVÁ, Ingrida - VAVRECKA, Vladimir - DZUPINA, Milan. The impact of packaging on consumer behavior in the private label market The case of Slovak consumers under 25 years of age. In Innovative Marketing. ISSN 18142427, 2020-08-07, 16, 3, pp. 62-73. [Scopus]
2020-2020: [1] KOŠIČIAROVÁ, Ingrida - KÁDEKOVÁ, Zdenka - HOLOTOVÁ, Mária - KUBICOVÁ, Ľubica - PREDANOCYOVÁ, Kristína. Consumer preferences in the content of loyalty to the yoghurt brand. In Agris On-line Papers in Economics and Informatics, 2020-03-01, 12, 1, pp. 37-48. [Scopus]
2019-2019: [1] GAVRILOVA, Natalya - CHERNOPOLSKAYA, Natalya - MOLYBOGA, Elena - SHIPKOVA, Ksenia - DOLMATOVA, Irina - DEMIDOVA, Varvara - REBEZOV, Maksim - KUZNETSOVA, Elena - PONOMAREVA, Lilya. Biotechnology application in production of specialized dairy products using probiotic cultures immobilization. In International Journal of Innovative Technology and Exploring Engineering, 2019-04-01, 8, 6, pp. 642-648. [Scopus]