Publikačný výstup

Influence of modified atmosphere packaging on freshness parameters of organic chicken meat – short communication [Vplyv balenia modifikovanej atmosféry na parametre čerstvosti organického hydinového mäsa].

Informácie o publikácii

Zápis:
ABDULLAH, Fouad Ali Abdullah - BUCHTOVÁ, Hana - TUREK, Peter. Influence of modified atmosphere packaging on freshness parameters of organic chicken meat – short communication [Vplyv balenia modifikovanej atmosféry na parametre čerstvosti organického hydinového mäsa]. In: Czech Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1212-1800, Vol. 35, č. 5(2017), s. 466-468.
(2017: 0.868 - IF, 37 - H-index, 1.107 - IF 5y, 0.355 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2017
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
ABDULLAH Fouad Ali Abdullah
60 %
BUCHTOVÁ Hana
20 %
Podiel UVLF:
20 %
Vydanie:
Czech Journal of Food Sciences
Vol. 35, č. 5(2017), s. 466-468
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1212-1800
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Scientometria:
2017: 0.868 - IF, 37 - H-index, 1.107 - IF 5y, 0.355 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický