Evaluation of the antiradical activity of Schisandra chinensis lignans using Different experimental models.
Informácie o publikácii
Zápis:
ŠMEJKAL, Karel - ŠLAPETOVÁ, Tereza - KRMENČÍK, Pavel - KUBÍNOVÁ, Renáta - SUCHÝ, Pavel - DALL’ACQUA, Stefano - INNOCENTI, Gabbriella - VANČO, Ján - KALVAROVÁ, Karolína - DVORSKÁ, Margita - SLANINA, Jiří - KRAMÁŘOVÁ, Eva - MUSELÍK, Jan - ŽEMLIČKA, Milan. Evaluation of the antiradical activity of Schisandra chinensis lignans using Different experimental models. In: Molecules. 2010. ISSN 1420-3049, Vol. 15, č. 3(2010), s. 1223-1231.
(2010: 1.988 - IF, 131 - H-index, 1.974 - IF 5y, 0.565 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2010: 1.988 - IF, 131 - H-index, 1.974 - IF 5y, 0.565 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2010
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
0 %
ŠLAPETOVÁ Tereza
0 %
KRMENČÍK Pavel
0 %
KUBÍNOVÁ Renáta
0 %
SUCHÝ Pavel
0 %
DALL’ACQUA Stefano
0 %
INNOCENTI Gabbriella
0 %
VANČO Ján
0 %
KALVAROVÁ Karolína
0 %
DVORSKÁ Margita
0 %
SLANINA Jiří
0 %
KRAMÁŘOVÁ Eva
0 %
MUSELÍK Jan
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Molecules
Vol. 15, č. 3(2010), s. 1223-1231
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1420-3049
Oblasť výskumu:
neuvedená
Scientometria:
2010: 1.988 - IF, 131 - H-index, 1.974 - IF 5y, 0.565 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2016-2016: [1] LIAO, Jingjing - ZANG, Jian - YUAN, Fei - LIU, Shuang - ZHANG, Yibo - LI, Haiyan - PIAO, Zhongyun - LI, Hongbo. Identification and analysis of anthocyanin components in fruit color variation in Schisandra chinensis. In JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE. ISSN 0022-5142, 2016, vol. 96, no. 9, pp. 3213-3219. [WoS]