Publikačný výstup

Microbiota and some parameters in broiler rabbits after zinc and thyme application [Mikrobiota a niektoré parametre u brojlerových králikov po aplikácii tymiánu a zinku].

Informácie o publikácii

Zápis:
LAUKOVÁ, Andrea - CHRASTINOVÁ, Ľubica - ČOBANOVÁ, Klaudia - KANDRIČÁKOVÁ, Anna - BINO, Eva - FORMELOVÁ, Zuzana - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - ŠTRKOLCOVÁ, Gabriela - PÁRKÁNYI, Vladimír - GREŠÁKOVÁ, Ľubomíra. Microbiota and some parameters in broiler rabbits after zinc and thyme application [Mikrobiota a niektoré parametre u brojlerových králikov po aplikácii tymiánu a zinku]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 272-277.
Rok vydania:
2018
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
LAUKOVÁ Andrea
25 %
CHRASTINOVÁ Ľubica
15 %
ČOBANOVÁ Klaudia
10 %
KANDRIČÁKOVÁ Anna
10 %
BINO Eva
10 %
FORMELOVÁ Zuzana
5 %
PÁRKÁNYI Vladimír
5 %
GREŠÁKOVÁ Ľubomíra
5 %
Podiel UVLF:
15 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: safety and quality of poultry meat, eggs, fishery products and game meat
Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
CD ROM, S. 272-277
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-580-3
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický