Publikačný výstup

Polymorphism in ovine ANXA9 gene and the physio-chemical properties and the fraction of protein in milk [Polymorfizmus ovčieho ANXA9 génu a fyzio-chemické vlastnosti a frakcia proteínu v mlieku].

Informácie o publikácii

Zápis:
PECKA-KIEŁB, Ewa - CZERNIAWSKA-PIATKOWSKA, Ewa - KOWALEWSKA-ŁUCZAK, Inga - VASIĽ, Milan. Polymorphism in ovine ANXA9 gene and the physio-chemical properties and the fraction of protein in milk [Polymorfizmus ovčieho ANXA9 génu a fyzio-chemické vlastnosti a frakcia proteínu v mlieku]. In: Journal of the Science of Food and Agriculture. 2018. ISSN 0022-5142, Vol. 98, no. 14(2018), p. 5396-5400.
(2018: 2.422 - IF, 131 - H-index, 2.733 - IF 5y, 0.824 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2018
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
PECKA-KIEŁB Ewa
10 %
CZERNIAWSKA-PIATKOWSKA Ewa
5 %
KOWALEWSKA-ŁUCZAK Inga
5 %
Podiel UVLF:
80 %
Vydanie:
Journal of the Science of Food and Agriculture
Vol. 98, no. 14(2018), p. 5396-5400
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0022-5142
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Scientometria:
2018: 2.422 - IF, 131 - H-index, 2.733 - IF 5y, 0.824 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2020-2020: [1] RASHAYDEH, F. S. - SHOLI, N. - AL-ATIYAT, R. M. Genetic polymorphisms of milk genes (β-lactoglobulin and κ-casein) in indigenous Awassi and improved Awassi sheep of Palestine. In Livestock Research for Rural Development. ISSN 01213784, 2020-05-01, 32, 5, pp. [Scopus]
2019-2019: [1] KHAN, Imran Taj - BULE, Mohammed - ULLAH, Rahman - NADEEM, Muhammad - ASIF, Shafaq - NIAZ, Kamal. The antioxidant components of milk and their role in processing, ripening, and storage: Functional food. In VETERINARY WORLD. ISSN 0972-8988, 2019, vol. 12, no. 1, pp. 12-33. [WoS]