Publikačný výstup

Development of resistance to antibiotics in bacteria Staphylococcus Spp. Isolated from milk samples in the sheep breedings on East of Slovakia : [Vývoj bakteriálnej rezistencie na testované antibiotiká u Staphylococcus Spp. izolovaných zo vzoriek mlieka na ovčích farmách východného Slovenska]

Informácie o publikácii

Zápis:
VASIĽ, Milan - ELEČKO, Juraj - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František. Development of resistance to antibiotics in bacteria Staphylococcus Spp. Isolated from milk samples in the sheep breedings on East of Slovakia : [Vývoj bakteriálnej rezistencie na testované antibiotiká u Staphylococcus Spp. izolovaných zo vzoriek mlieka na ovčích farmách východného Slovenska] In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2018. ISSN 1338-0230, Vol. 12, č. 1(2018), s. 273-278.
(10 - H-index, 0.285 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
Rok vydania:
2018
Kategória:
ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences
Vol. 12, č. 1(2018), s. 273-278
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1338-0230
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Scientometria:
10 - H-index, 0.285 - SJR, Q3 - SJR Best Q
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2020-2020: [2] TVAROŽKOVÁ, Kristína - TANČIN, Vladimír - UHRINČAŤ, Michal - HLEBA, Lukáš - MAČUHOVÁ, Lucia. Mastitis pathogens and somatic cell count in ewes milk. In Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. ISSN 13380230, 2020-01-01, 14, pp. 164-169. [Scopus]
2019-2019: [2] HOLKO, Ivan - TANČIN, Vladimír - TVAROŽKOVÁ, Kristína - SUPUKA, Peter - SUPUKOVÁ, Anna - MAČUHOVÁ, Lucia. Occurence and antimicrobial resistance of common udder pathogens isolated from sheep milk in Slovakia. In Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. ISSN 13380230, 2019-01-01, 13, 1, pp. 258-261. [Scopus]
2019-2019: [2] TVAROŽKOVÁ, Kristína - TANČIN, Vladimír - HOLKO, Ivan - UHRINČAŤ, Michal - MAČUHOVÁ, Lucia. Mastitis in ewes: Somatic cell counts, pathogens and antibiotic resistance. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences, 2019-01-01, 9, 3, pp. 661-670. [Scopus]