Základy morfológie pre Bezpečnosť potravín a krmív.
Informácie o publikácii
Zápis:
VDOVIAKOVÁ, Katarína - KREŠÁKOVÁ, Lenka. Základy morfológie pre Bezpečnosť potravín a krmív. Rec. Drahomíra Sopková, Slavomír Marcinčák. 2. dopl. vyd. Košice : UVLF 2018. ISBN 978-80-8077-599-5, 77 s.
Rok vydania:
2018
Kategória:
BCI - Skriptá a učebné texty
Autori:
50 %
50 %
Recenzenti:
Drahomíra Sopková, Slavomír Marcinčák
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
2. dopl. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-599-5
Rozsah:
77 s.
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský