Publikačný výstup

Potravinárska chémia.

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana. Potravinárska chémia. Rec. Pavel Bystrický, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-605-3, 167 s. [8,35AH]
Rok vydania:
2018
Kategória:
ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:
Recenzenti:
Pavel Bystrický, Eva Dudriková.
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-605-3
Rozsah:
167 s. [8,35AH]
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
slovenský