Publikačný výstup

Prítomnosť deoxynivalenolu v obilninách ako riziko vzniku mykotoxikózy [The presence of deoxynivalenol in cereals as the risk of mycotoxicosis].

Informácie o publikácii

Zápis:
HARČÁROVÁ, Michaela - ČONKOVÁ, Eva - MARCINČÁKOVÁ, Dana - PROŠKOVCOVÁ, Martina - SIHELSKÁ, Zuzana. Prítomnosť deoxynivalenolu v obilninách ako riziko vzniku mykotoxikózy [The presence of deoxynivalenol in cereals as the risk of mycotoxicosis]. In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 54-59.
Rok vydania:
2019
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
PROŠKOVCOVÁ Martina
4 %
SIHELSKÁ Zuzana
1 %
Podiel UVLF:
95 %
Autori vydania:
STARUCH Ladislav, SEKRETÁR Stanislav, ŠAJBIDOR Ján, PIPEK Petr, KAJABA Igo
Vydanie:
Additives and contaminants in foodstuffs 2019
Zborník vedeckých prác
S. 54-59
Vydavateľ:
Slovenská chemická knižnica
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8208-010-3
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský