Senzorické hodnotenie kvality kakaa [Sensory evaluation of cocoa quality].
Informácie o publikácii
Zápis:
SOKOLOVSKÁ, Martina - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Senzorické hodnotenie kvality kakaa [Sensory evaluation of cocoa quality]. In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 48-49.
Rok vydania:
2019
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
SOKOLOVSKÁ Martina
50 %
50 %
Podiel UVLF:
50 %
Autori vydania:
DRÁŽOVSKÁ Monika, KOČIŠOVÁ Alica, PROKEŠ Marián
Vydanie:
Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice
62nd Student Scientific Conference
zborník abstraktov 62. ročníka
S. 48-49
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-618-3
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský
URL na ARL: