Publikačný výstup

Assessment of lipid peroxidation in dairy cows with subclinical and clinical mastitis.

Informácie o publikácii

Zápis:
ZIGO, František - ELEČKO, Juraj - VASIĽ, Milan - FARKAŠOVÁ, Zuzana - TAKÁČ, Ladislav - TAKÁČOVÁ, Jana - ZIGOVÁ, Martina - BUJOK, Jolanta - PECKA-KIEŁB, Ewa. Assessment of lipid peroxidation in dairy cows with subclinical and clinical mastitis. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2019. ISSN 1338-0230, Roč. 13, č. 1 (2019), s. 244-250.
(10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
Rok vydania:
2019
Kategória:
ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Autori:
BUJOK Jolanta
3 %
PECKA-KIEŁB Ewa
2 %
Podiel UVLF:
95 %
Vydanie:
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences
Roč. 13, č. 1 (2019), s. 244-250
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1338-0230
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Scientometria:
10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q
Jazyk:
anglický