Publikačný výstup

Kvalitatívne hodnotenie rajčiakových pretlakov priemyselnej a domácej výroby : [Qualitative evaluation of commercial tomato pastes and tomato paste made in domestic conditions]

Informácie o publikácii

Zápis:
BARANOVÁ, Mária - STRAPÁČ, Imrich - ŠUFLITOVÁ, Eva. Kvalitatívne hodnotenie rajčiakových pretlakov priemyselnej a domácej výroby : [Qualitative evaluation of commercial tomato pastes and tomato paste made in domestic conditions] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 45.
Rok vydania:
2019
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
ŠUFLITOVÁ Eva
10 %
Podiel UVLF:
90 %
Autori vydania:
SEMJON Boris, BARANOVÁ Mária, TUREK Peter, NAGY Jozef
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities
recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 45
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-619-0
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský