Publikačný výstup

Non-traditional animal products on the Slovakian menu [Netradičné živočíšne produkty na jedálnom lístku Slovákov].

Informácie o publikácii

Zápis:
TAKÁČOVÁ, Daniela - KORIM, Peter - NAGYOVÁ, Alena - SASÁKOVÁ, Naďa - BUGARSKÝ, Andrej. Non-traditional animal products on the Slovakian menu [Netradičné živočíšne produkty na jedálnom lístku Slovákov]. In: XIXth International Congress of ISAH 2019, September 8th-12th 2019, Wroclaw, Poland : Proceedings: Animal Hygiene as a Fundament of One Health and Welfare improving biosecurity, enviroment and food quality. 1. vyd. Wroclaw : Wrocław University of Environmental and Life Sciences, 2019. 2019. s. 124-125.
Rok vydania:
2019
Kategória:
BEE - Odborné práce v zahraničných recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Podiel UVLF:
95 %
Vydanie:
XIXth International Congress of ISAH 2019, September 8th-12th 2019, Wroclaw, Poland
Proceedings: Animal Hygiene as a Fundament of One Health and Welfare improving biosecurity, enviroment and food quality
S. 124-125
Vydavateľ:
Wrocław University of Environmental and Life Sciences
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Wroclaw
Krajina vydania:
Poľsko
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický