Sledovanie prežívateľnosti mikroorganizmov kontaminujúcich mäso a mäsové výrobky pomocou screeningových metód.
Informácie o publikácii
Zápis:
KOVÁČOVÁ, Mariana - KOŠČOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VATAŠČINOVÁ, Tatiana. Sledovanie prežívateľnosti mikroorganizmov kontaminujúcich mäso a mäsové výrobky pomocou screeningových metód. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 124-127.
Rok vydania:
2019
Kategória:
BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:
Podiel UVLF:
90 %
Vydanie:
Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019
zborník príspevkov z vedeckej konferencie
online, S. 124-127
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89738-19-9
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský