Fermentačné a nutričné charakteristiky lucernových a ovosno-hrachových siláži po aplikácii rôznych probiotických aditív [Fermentation and nutritive characteristics of the alfalfa and oat-peas silages after application of different probiotic additives].
Informácie o publikácii
Zápis:
MARCIN, Andrej - PORVAZ, Pavol - ŠOLTÝSOVÁ, Božena. Fermentačné a nutričné charakteristiky lucernových a ovosno-hrachových siláži po aplikácii rôznych probiotických aditív [Fermentation and nutritive characteristics of the alfalfa and oat-peas silages after application of different probiotic additives]. In: Zborník vedeckých prác Oblastného výskumného ústavu agroekológie v Michalovciach : Č. 19. 1. vyd. Michalovce : Ústav agroekológie, 2003. 2003. ISBN 80-969049-4-9, s. 259-265.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
Podiel UVLF:
40 %
Vydanie:
Zborník vedeckých prác Oblastného výskumného ústavu agroekológie v Michalovciach
Č. 19
S. 259-265
Vydavateľ:
Ústav agroekológie
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Michalovce
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-969049-4-9
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
slovenský