Microbial status and quality of rabbit meat after rabbits feed supplementation with phyto-additives.
Informácie o publikácii
Zápis:
POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - LAUKOVÁ, Andrea - CHRASTINOVÁ, Ľubica - SZABÓOVÁ, Renáta - STROMPFOVÁ, Viola. Microbial status and quality of rabbit meat after rabbits feed supplementation with phyto-additives. In: Potravinárstvo. 2012. ISSN 1337-0960, Roč. 6, č. 4 (2012), s. 41-44.
Rok vydania:
2012
Kategória:
ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
POGÁNY SIMONOVÁ Monika
50 %
LAUKOVÁ Andrea
20 %
CHRASTINOVÁ Ľubica
10 %
10 %
STROMPFOVÁ Viola
10 %
Podiel UVLF:
10 %
Vydanie:
Potravinárstvo
Roč. 6, č. 4 (2012), s. 41-44
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1337-0960
Oblasť výskumu:
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Jazyk:
anglický