Publikačný výstup

Antibacterial activity of oregano and sage plant extracts against decarboxylase-positive enterococci isolated from rabbit meat.

Informácie o publikácii

Zápis:
SZABÓOVÁ, Renáta - LAUKOVÁ, Andrea - CHRASTINOVÁ, Ľubica. Antibacterial activity of oregano and sage plant extracts against decarboxylase-positive enterococci isolated from rabbit meat. In: Potravinárstvo. 2013. ISSN 1337-0960, Roč. 7, č. 1 (2013), s. 18-21.
Rok vydania:
2013
Kategória:
ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
LAUKOVÁ Andrea
20 %
CHRASTINOVÁ Ľubica
10 %
Podiel UVLF:
70 %
Vydanie:
Potravinárstvo
Roč. 7, č. 1 (2013), s. 18-21
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1337-0960
Oblasť výskumu:
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Scientometria:
10 - H-index
Jazyk:
anglický