Publikačný výstup

Buckwheat as vanished plant ingredient in traditional meals in the eastern part of Slovak Republic : Monograph.

Informácie o publikácii

Zápis:
SEMJON, Boris. Buckwheat as vanished plant ingredient in traditional meals in the eastern part of Slovak Republic : Monograph. In: Indicators of change in cultural heritage. ISBN 978-83-66602-15-1, s. 133-154 [1,50AH]
Rok vydania:
2021
Kategória:
AEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
HERNIK Józef, KRÓL Karol, PRUS Barbara, WALCZYCKA Maria, KAO Robert, CREEK Julia, CHAVAS Jean-Paul
Vydanie:
Indicators of change in cultural heritage
S. 133-154 [1,50AH]
Vydavateľ:
Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Kraków
Krajina vydania:
Poľsko
ISBN:
978-83-66602-15-1
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický