Publikačný výstup

Serological and molecular detection of Toxoplasma gondii in farm-reared ostriches (Struthio camelus) in the Czech Republic.

Informácie o publikácii

Zápis:
BÁRTOVÁ, Eva - KOBÉDOVÁ, Kateřina - BUDÍKOVÁ, Marie - RAČKA, Karol. Serological and molecular detection of Toxoplasma gondii in farm-reared ostriches (Struthio camelus) in the Czech Republic. In: International Journal of Food Microbiology. 2021. ISSN 0168-1605, Vol. 356, no. (2021), art. no. 109333, p. [1-4]
(2021: 5.911 - IF, 199 - H-index, 5.920 - IF 5y, 0.997 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2021
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
BÁRTOVÁ Eva
20 %
KOBÉDOVÁ Kateřina
20 %
BUDÍKOVÁ Marie
10 %
Podiel UVLF:
50 %
Vydanie:
International Journal of Food Microbiology
Vol. 356, no. (2021), art. no. 109333, p. [1-4]
Krajina vydania:
Holandsko
ISSN:
0168-1605
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
100 - Environmentalistika a ekológia
Scientometria:
2021: 5.911 - IF, 199 - H-index, 5.920 - IF 5y, 0.997 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2022-2022: [1] MARIN-GARCIA, Pablo-Jesus - PLANAS, Nuria - LLOBAT, Lola. Toxoplasma gondii in Foods: Prevalence, Control, and Safety. In FOODS, 2022, vol. 11, no. 16, pp. Dostupné na: https://doi.org/10.3390/foods11162542.